Putne torbe i koferi Thule

Kovčezi i putne torbe Thule su dizajnirani za najteže uvjete. Putovanje do odredišta može predstavljati najteži test za Vašu opremu. Prođite elegantno kroz zračnu luku s otmjenim, robusnim i iznimno funkcionalnim kovčezima na kotačima, ručnim kovčezima i putnim torbama Thule.

Thule putne torbe su usklađene sa standardima za unos prtljage u zrakoplov. Osmišljene su da izdrže surove uvjete putovanja. Neovisno radi li se o poslu ili zadovoljstvu, imate elegantnu prtljagu koja štiti vašu opremu i jednostavna je za korištenje.

Koferi drže svu vašu opremu na sigurnom i omogućuju Vam udobno i elegantno nošenje. Ove izdržljive torbe napravljene su da izdrže zahtjevna putovanja štiteći Vašu vrijednu i osjetljivu opremu. Putne torbe za nošenje preko ramena velike nosivosti osmišljene su kako bi vam pružile potporu na otvorenom dok su modeli s kotačima osmišljeni za lagano kretanje po zračnim lukama i hotelima. Veliki asortiman i izbor boja osigurava da pronađete putnu torba koja pristaje Vama i Vašoj pustolovini.

  
  

Prikazuje 1–24 o 48 rezultata

Artikli 1 - 24 od ukupno 48. Promijenite broj artikala po stranici