Dječje sjedalice za bicikl Thule

Thule dječje sjedalice za bicikle idealne su za svakodnevne vožnje ili za obiteljske avanture. Sigurne, lake za korištenje i udobne bilo da je vožnja kratka ili duga. Thule dječje sjedalice za bicikl koje se postavljaju straga kao i one koje se postavljaju sprijeda, sjajan su odabir koji omogućuje vašem djetetu da promatra svijet oko sebe dok ga vozite na biciklu. Dobro osmišljen, intuitivan dizajn – uz značajke poput brzog i sigurnog postavljanja i skidanja – pružit će vama i vašem djetetu sigurnu, jednostavnu i lagodnu vožnju. I to kroz nekoliko godina, jer kako dijete raste tako ćete moći prilagoditi trake i oslonac za noge.

S Thule dječjom sjedalicom za bicikl dobivate sjedalicu koja zadovoljava stroge međunarodne sigurnosne norme za zaštitu djece, sigurnosnu kopču sa zaštitom od otkopčavanja djeteta na podstavljenom pojasu, inovativan dizajn koji je nagrađen te Thule produženo jamstvo.

U odjelu Thule Test Center™ sigurnost svih Thule proizvoda se testira u praksi. Thule dječje sjedalice za bicikl dovode se do krajnjih granica kako bi se uvjerili da su zadovoljile, pa čak i nadmašile najstrože međunarodne sigurnosne norme poput TÜV. Trebali biste se slobodno opustiti i uživati u prirodi, bezbrižni jer znate da je pri razvoju i testiranju sjedalice za bicikl koju imate na prvom mjestu prioriteta bila sigurnost vašeg djeteta.

  
  

Podkategorije

Prikazujemo 1–24 od 65 rezultata