Krovni nosači skija i snowboarda Thule

Nije važno o kakvoj pustolovini je riječ ili koje vozilo vozite, Vaš snowboard i skije sigurne su uz Thule nosače skija i snowboarda. Jednostavni su za montiranje, utovar, istovar i to u svim vremenskim uvjetima.

Možete pronaći savršen Thule nosač skija za jedan ili više pari skija pogodan za prijevoz alpinističkih skija i onih za nordijsko trčanje. Postoje različite mogućnosti za zadovoljenje Vaših potreba, a sve od njih jamče siguran i pouzdan prijevoz Vaših skija ili snowboardova cijelim putem do odredišta. Po dolasku na odredište, jednostavan utovar i istovar osigurat će Vam više vremena za uživanje na snijegu.

U tvrtki Thule predani su Vašoj sigurnosti kao i sigurnosti ljudi u Vašoj blizini. Thule nosači skija i Snowboardova za automobile osmišljeni su da nose Vaše skije s najvećom mogućom mjerom sigurnosti i zaštite. Ali oni tu ne staju, u odjelu Thule Test Center™ svi Thule proizvodi moraju proći simulacijske testove na razbijanje, trošenje i deranje kao i izlaganje vrućini, hladnoći, vlazi, sunčevoj svjetlosti pa čak i jakim kemikalijama. Tek nakon toga mogu s Vama krenuti u pustolovinu.

Imajte na umu da su Vam za postavljanje nosača skija na automobil potrebni osnovni krovni nosači.

  
  

Prikazuje se svih 7 rezultata

Artikli 1 - 7 od ukupno 7. Promijenite broj artikala po stranici