Ruksaci i putne torbe Thule

Svatko od nas putuje na način koji mu najviše odgovara. Thule ruksaci i putne torbe pružaju odlično rješenje za vaše sljedeće putovanje jer uključuju funkcije i mogućnosti koji se prilagođavaju svakom putovanju. S mogućnošću odabira između ručne prtljage s ugrađenim pametno osmišljenim mogućnostima za poslovne putnike, transportnih torbi koje se mogu pretvoriti u ruksake ili putnih torbi u koje možete utrpati svu potrebnu opremu, uvijek ćete naći ono što vam treba.

Kolekcija prtljage koja će zadovoljiti vaše potrebe na putovanjima. Dvonamjenska prtljaga koja se s lakoćom pretvara iz putne u salonsku, sportske torbe koje su također opremljene praktičnim kotačima, razne veličine torbi za teški teret za gotovo sva zahtjevna pakiranja za putovanje, dobar izgled i izdržljiva izvedba, lagano upravljanje s pomoću iznimno velikim kotačima i čvrste ručke u obliku slova V. Tu je također i pregrada za kompresiranje radi povećanja prostora za pakiranje i smanjenje gužvanja, dodatna navlaka za prijenosno računalo prikladnu za putovanje i još mnogo toga.

U odjelu Thule Test Center™ svi Thule proizvodi pa tako i Thule ruksaci i putne torbe prolaze testiranja u ekstremnim uvjetima. Thule prtljaga prošla je sva testiranja, od onih na teške udarce do ispitivanja utjecaja svakodnevnog habanja i potezanja. Testirano je također i u stvarnim situacijama. Thule ambasadori i profesionalni sportaši nose Thule prtljagu diljem svijeta kako bi provjerili hoće li ona svladati ekstremne. Ovo je konačna provjera koja potvrđuje da Thule prtljaga premašuje testove izdržljivosti.

  
  

Podkategorije

Prikazujemo 1–24 od 358 rezultata

Artikli 1 - 24 od ukupno 358. Promijenite broj artikala po stranici