Ruksaci i putne torbe Thule

Svatko od nas putuje na način koji mu najviše odgovara. Thule ruksaci i putne torbe pružaju odlično rješenje za vaše sljedeće putovanje jer uključuju funkcije i mogućnosti koji se prilagođavaju svakom putovanju. S mogućnošću odabira između ručne prtljage s ugrađenim pametno osmišljenim mogućnostima za poslovne putnike, transportnih torbi koje se mogu pretvoriti u ruksake ili putnih torbi u koje možete utrpati svu potrebnu opremu, uvijek ćete naći ono što vam treba.

Kolekcija prtljage koja će zadovoljiti vaše potrebe na putovanjima. Dvonamjenska prtljaga koja se s lakoćom pretvara iz putne u salonsku, sportske torbe koje su također opremljene praktičnim kotačima, razne veličine torbi za teški teret za gotovo sva zahtjevna pakiranja za putovanje, dobar izgled i izdržljiva izvedba, lagano upravljanje s pomoću iznimno velikim kotačima i čvrste ručke u obliku slova V. Tu je također i pregrada za kompresiranje radi povećanja prostora za pakiranje i smanjenje gužvanja, dodatna navlaka za prijenosno računalo prikladnu za putovanje i još mnogo toga.

U odjelu Thule Test Center™ svi Thule proizvodi pa tako i Thule ruksaci i putne torbe prolaze testiranja u ekstremnim uvjetima. Thule prtljaga prošla je sva testiranja, od onih na teške udarce do ispitivanja utjecaja svakodnevnog habanja i potezanja. Testirano je također i u stvarnim situacijama. Thule ambasadori i profesionalni sportaši nose Thule prtljagu diljem svijeta kako bi provjerili hoće li ona svladati ekstremne. Ovo je konačna provjera koja potvrđuje da Thule prtljaga premašuje testove izdržljivosti.

  
  

Podkategorije

Prikazuje 1–24 o 335 rezultata

Artikli 1 - 24 od ukupno 335. Promijenite broj artikala po stranici