slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
Generalni Thule distributer
GENERALNI THULE DISTRIBUTER ZA HRVATSKU
♦ PROFESIONALNA PODRŠKA ♦ BESPLATNA MONTAŽA ♦ PRODAJNO MJESTO ♦ POTPUNO THULE JAMSTVO ♦ OSIGURAN SERVIS
Generalni Thule distributer - copy
NARUČI I PREUZMI!
NARUČITE PUTEM WEB SHOPA I ROBA ĆE VAS ČEKATI SPREMNA U POSLOVNICI. DOSTAVA DO TRGOVINE JE BESPLATNA. ROK DOBAVE JE DO 5 RADNIH DANA AKO PROIZVOD NIJE DOSTUPAN U ODABRANOJ TRGOVINI.
Besplatna poštarina
BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE STANDARDNE PAKETE IZNAD 150€
Dostava velikih paketa se naplaćuje 20€ (paketi velikih gabarita ili težine preko 28kg)
Besplatna poštarina Slovenija
BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR SLOVENIJE ZA SVE STANDARDNE PAKETE IZNAD 335€
Dostava velikih paketa se naplaćuje 20€ (paketi velikih gabarita ili težine preko 28kg)
Brza isporuka
BRZA ISPORUKA ZA CJELOKUPNI THULE ASORTIMAN
SVE NARUČENE ARTIKLE ŠALJEMO NAJČEŠĆE UNUTAR 24h (radni dan). OČEKIVANA ISPORUKA UNUTAR HRVATSKE 1-2 RADNA DANA.
Slider akcija
STANDARDNIH 10% WEB SHOP POPUSTA NA SVE ARTIKLE
POPUST SE OBRAČUNAVA I NA AKCIJSKE ARTIKLE TE JE URAČUNAT U KONAČNU CIJENU
previous arrow
next arrow
[ezcol_1half class=”garancija”]Thule_SnowPack_500_side_open_732400[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Thule SnowPack 7322/7324/7326

Tanak i aerodinamični nosač skija za nošenje svih vrsta skija i snowboarda. Krovni je nosač osmišljen za nošenje svih vrsta skija i snowboarda. Sigurno drži skije i snowboarde s pomoću iznimno mekanih gumenih ručki koje čvrsto stežu bez oštećivanja površine. Sigurno nosi deblje moderne skije i snowboarde, a zahvaljujući ugrađenom sustavu s okomitom oprugom smanjuje visinu nosača pri istovaru. Jednostavno se otvara i zatvara iznimno velikim gumbom, čak i kada nosite rukavice. Oslobodite prostor na krovu za skije s visokim vezovima zahvaljujući uključenim proširenim podnožjima koja podižu nosač. Zaključajte skije za nosač, a nosač za auto s pomoću sustava Thule One-Key (bravice uključene). Pristaje izravno u T-žljebove šipki za teret s pomoću ugrađenog montažnog pribora (komplet za montažu kvadratne šipke dostupan je kao dodatna oprema). Ispunjava stroge sigurnosne zahtjeve (test City Crash i odobrio TÜV). Dostupan u tri varijante s utovarnom širinom 25 cm (7322), 50 cm (7324) i 75 cm (7326).

[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half class=”garancija”]Thule_Snowpro_745000_P_black_0[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Thule Snowpro 745

Klasični nosač skija s tisućama zadovoljnih vlasnika. Iznimno veliki gumbi omogućuju lako otvaranje nosača skija s rukavicama. Mekani gumeni jastučići štite skije tijekom prijevoza. 30 cm prostora za teret koji nosi do tri pari skija ili dva snowboarda. Kompatibilno sa sustavom jednog ključa. Na nosaču možete zamijeniti bravice za zaključavanje kako biste koristili samo jedan ključ za sve Thule proizvode. Dostupan u tri verzije, utovarna širina 30 cm, 40 cm i 40 cm uzdignuti.

[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half]Thule_Deluxe_727000_P_black_0[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Thule Deluxe 727

Vrhunski nosač skija aerodinamičnog dizajna za do 6 para skija. Podesiv po visini kako vezovi ne bi oštetili krov vozila. Iznimno veliki gumbi omogućuju lako otvaranje nosača skija s rukavicama. Mekani gumeni jastučići štite skije tijekom prijevoza. Ekskluzivan, aerodinamični dizajn od aluminija. Dostupan u tri verzije, utovarna širina 60 cm, utovarna širina 40 cm i utovarna širina 30 cm

[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half]Thule_Xtender_739000_P_4[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Thule Xtender 739

Toliko je pametan da vam čak pomaže utovariti skije. Uz jednostavan pokret rukom nosač klizi za jednostavan utovar i istovar. Odignut od krova kako vezovi skija ne bi oštetili krov vozila. Iznimno veliki gumbi omogućuju lako otvaranje nosača skija s rukavicama. Ekskluzivan, aerodinamični dizajn od aluminija.

[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half]Thule SkiClick 729100 Closed Strap_4[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Thule SkiClick

Pametan dizajn nosača za skije koji štedi prostor. Za siguran prijevoz skija za skijaško trčanje.
Inovativno rješenje 3-u-1, nosač skija s trakom i funkcijom odlaganja na zid. Pametan dizajn koji štedi prostor.
Minimalan otpor vjetra i manja potrošnja goriva. Sigurnosna brava. Pričvršćuje se na zid i na krovne nosače jednostavnim “klikom”. Odgovara svim Thule nosačima tereta bez obzira na šipku. Tanak materijal čvrsto se umata kada se ne koristi.

[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half]603500_Thule_Ranger_500_OC_black_0[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Thule Ranger 500

Sklopiva krovna kutija za jednostavno odlaganje. Savršen, s potpunom iskoristivošću prostora za prijevoz skija i sklopiv kako bi zauzimao minimalan prostor za odlaganje. Proširenja s patentnim zatvaračima za prilagodbu prostora dimenzijama tereta. Sustav za brzu montažu Easy-Snap za brzo i sigurno postavljanje. Načinjen od vodootpornog materijala, sa zavarenim šavovima i zabrtvljenim zatvaračem. Teret je zaštićen od vode i prljavština.

[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half]510635-1[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Thule Flow

Namjenska kutija za skije aerodinamičnog dizajna namijenjena zimskim sportskim entuzijastima. Zahvaljujući aerodinamičnom izgledu optimalan je protok zraka oko kutije. Dodatno, linijom koja se stapa s krovom savršeno se prilagođava krovu vašeg vozila. Posebno razvijena za prenošenje skija, štapova i snowboarda, podobna je za skije do 210 cm. Zbog ugrađenog sustav za brzu montažu Power-Click s ugrađenim pokazivačem okretnog momenta brzo se i sigurno postavlja samo jednom rukom. Jednostavno montiranje, utovar i istovar s dvostranim otvaranjem. Dostupan u jednoj veličini, crne boje.
[/ezcol_1half_end]


[ezcol_1half]Thule_Dynamic_900_612900_Black_OC_black_4[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Thule Dynamic

Vrhunska krovna kutija iznimnog sportskog izgleda i aerodinamičnog dizajna u kombinaciji s prvorazrednim značajkama. Sportski, aerodinamičan izgled s tehnologijom difuzora za poboljšavanje protoka zraka oko kutije i linija koja se stapa s krovom kako bi se savršeno prilagodila krovu vašeg vozila. Unaprijed ugrađen sustav za brzu montažu Power-Click s ugrađenim pokazivačem okreta za brzo i sigurno postavljanje samo jednom rukom. Dvostrano otvaranje s vanjskim ručkama poklopca za praktično postavljanje, utovar i istovar. Središnji sustav zaključavanja omogućuje maksimalnu sigurnost. Dostupan u dvije veličine 800 i 900 te u dvije boje.

[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half]Thule Excellence XT 611907_Titan_OC_4 (1)[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Thule Excellence XT

Najekskluzivnija krovna kutija na svijetu. Ekskluzivan dizajn s jedinstvenom kombinacijom u 2 nijanse i naprednom aerodinamikom s tehnologijom difuzora za poboljšavanje protoka zraka oko kutije. Automatsko učvršćivanje tereta: čim poklopite poklopac kutije, teret će se automatski učvrstiti i osigurati zahvaljujući novoj ugrađenoj mreži za teret i ojačanju za slučaj sudara. Unaprijed ugrađen sustav za brzu montažu Power-Click s ugrađenim pokazivačem okreta za brzo i sigurno postavljanje samo jednom rukom. Dvostrano otvaranje s vanjskim ručkama poklopca za praktično postavljanje, utovar i istovar. Dostupan u dvije varijante.

[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half]Thule Motion 800 620801_Black_OC_black_4 (1)[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Thule Motion

Najprostranija krovna kutija poboljšanog aerodinamičnog dizajna u kombinaciji s većinom prvorazrednih značajki. Poboljšani dizajn za najbolju prostornu učinkovitost. Unaprijed ugrađen sustav za brzu montažu Power-Click s ugrađenim pokazivačem okreta za brzo i sigurno postavljanje samo jednom rukom. Dvostrano otvaranje s vanjskim ručkama poklopca za praktično postavljanje, utovar i istovar. Središnji sustav zaključavanja omogućuje maksimalnu sigurnost. Thule Comfort ključ – ključ ergonomskog prihvata, može se izvaditi samo ako su sva mjesta zaključavanja sigurno zaključana. Dostupna u četiri veličine i dvije boje.

[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half]Thule Touring 600 Black OC_4 (3)[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Thule Touring

Funkcionalna krovna kutija za sve vaše potrebe. Dvostrano otvaranje za praktično postavljanje, utovar i istovar.
Središnji sustav zaključavanja omogućuje maksimalnu sigurnost. Thule Comfort ključ – ključ ergonomskog prihvata, može se izvaditi samo ako su sva mjesta zaključavanja sigurno zaključana. Patentirani sustav za brzu montažu FastClick s ugrađenim pokazivačem okreta za brzo i sigurno postavljanje. Dostupan u četiri veličine i dvije boje.

[/ezcol_1half_end]

Dodatna oprema

[ezcol_1third]Thule Box Ski Carrier 694800_P_white_4

Thule adapter za skije u krovnoj kutiji

Uredno drži skije unutar Thule krovne kutije.
Može se upotrebljavati kao razdjelnik prostora.
Dostupno u 5 različitih veličina. Za savršeno pristajanje na Thule krovnu kutiju odgovarajuće veličine.

[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Thule_OneKeySystem_P_white_0

Thule One-Key System – sustav jednog ključa, 4 cilindra

Zamijenite sve cilindre brava na svojim Thule proizvodima i upotrebljavajte jedan ključ za sve. Komplet od 4 brave koje se upotrebljavaju s istim ključem. Uključujei Thule Comfort ključ ergonomskog prihvata. Zamijenite brave na svojem Thule proizvodu u nekoliko lakih koraka.

[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Thule SkiClick Bag 729400_4

Thule SkiClick Bag

Štiti vaše vezove
Tanak materijal čvrsto se umata kada se ne koristi.
Jednostavno nošenje pomoću podesive ramene trake.
Tanka vreća za zaštitu od prljavštine i prašine.

[/ezcol_1third_end] [ezcol_1third]Thule_Canoe_carrier_strap_579000_P_white_0

Trake Thule

Izdržljive i prilagodljive Thule trake za siguran prijevoz zatezne snage od 300 kg.
Broj art. 521, 1 x 275 cm
Broj art. 524, 2 x 275 cm
Broj art. 522, 1 x 400 cm
Broj art. 523, 2 x 400 cm
Broj art. 551, 2 x 600 cm

[/ezcol_1third]