slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
Generalni Thule distributer
GENERALNI THULE DISTRIBUTER ZA HRVATSKU
♦ PROFESIONALNA PODRŠKA ♦ BESPLATNA MONTAŽA ♦ PRODAJNO MJESTO ♦ POTPUNO THULE JAMSTVO ♦ OSIGURAN SERVIS
Generalni Thule distributer - copy
NARUČI I PREUZMI!
NARUČITE PUTEM WEB SHOPA I ROBA ĆE VAS ČEKATI SPREMNA U POSLOVNICI. DOSTAVA DO TRGOVINE JE BESPLATNA. ROK DOBAVE JE DO 5 RADNIH DANA AKO PROIZVOD NIJE DOSTUPAN U ODABRANOJ TRGOVINI.
Besplatna poštarina
BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE STANDARDNE PAKETE IZNAD 150€
Dostava velikih paketa se naplaćuje 20€ (paketi velikih gabarita ili težine preko 28kg)
Besplatna poštarina Slovenija
BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR SLOVENIJE ZA SVE STANDARDNE PAKETE IZNAD 335€
Dostava velikih paketa se naplaćuje 20€ (paketi velikih gabarita ili težine preko 28kg)
Brza isporuka
BRZA ISPORUKA ZA CJELOKUPNI THULE ASORTIMAN
SVE NARUČENE ARTIKLE ŠALJEMO NAJČEŠĆE UNUTAR 24h (radni dan). OČEKIVANA ISPORUKA UNUTAR HRVATSKE 1-2 RADNA DANA.
Slider akcija
STANDARDNIH 10% WEB SHOP POPUSTA NA SVE ARTIKLE
POPUST SE OBRAČUNAVA I NA AKCIJSKE ARTIKLE TE JE URAČUNAT U KONAČNU CIJENU
previous arrow
next arrow

Koji je najbolji način za prijevoz skija i snowboardova, nosači skija ili krovna kutija?

Često kupci nisu sigurni kako prevesti skije do odredišta. Ukoliko idete na skijanje na nekoliko dana, prijevoz skija u prtljažniku vozila je nemoguća misija. Problem predstavlja dužina skija koja ne stane u veliki broj vozila, naročito ako stražnje sjedalo nema odjeljak kroz koji se mogu provući skije. Također, skije, pancerice i kacige zauzimaju puno mjesta u vozilu. Kupci se tada često odlučuju na kupovinu nosača skija ili krovne kutije. Za prijevoz krovne kutije i nosača skija je potreban osnovni krovni nosač bez obzira na koju od ove dvije varijante se odlučili. Kasnije isti taj osnovni nosač možete koristiti kao bazu za nosače bicikala, kajaka ili pak za prijevoz stvari koje Vam ne stanu u prtljažnik vozila.

Često je pitanje kupaca da li se odlučiti za nosače skija ili krovnu kutiju? Prvo treba naglasiti da je takva razlika relativno velika i da se radi o različitim tipovima proizvoda, samim time razlika u namjeni i cijeni je velika. Prednost nosača skija naspram krovne kutije je to što su nosači skija mnogo povoljniji te kod skladištenja zauzimaju manje mjesta. Ukoliko idete na neke kraće rute gdje Vam u vozilu nije potrebno puno mjesta, skije možete staviti na nosače skija, dok pancerice, kacige i ostale stvari možete staviti u prtljažnik vozila. Isto tako ukoliko imate vozilo s velikim prtljažnikom i smatrate da Vam neće biti potrebno dodatno mjesta, nosači skija su idealna opcija za Vas.

Najbolji način za prevesti skije i snowboardove? Nosači skija ili krovna kutija?

Krovne kutije su nešto skuplja opcija ali za veliki broj kupaca su one idealan odabir. Krovne kutije imaju mnoge prednosti, a to je da imate dodatan prostor za prijevoz stvari. Krovna kutija nije striktno vezana za prijevoz skija već se može koristiti za prijevoz i drugih stvari. Možete staviti skije, pancerice, kacige i neke druge stvari, ovisno o veličini krovne kutije. Također krovnu kutiju možete kasnije koristiti i za ljetovanje i za druga putovanja. Samim time ukoliko će Vam biti potrebno dodatno mjesta za putovanje, bolji je odabir krovna kutija.

Najbolji način za prevesti skije i snowboardove? Nosači skija ili krovna kutija?

Postoje kupci koji kombiniraju krovne kutije istovremeno i s nosačima skija. S jedne strane na osnovnim nosačima se nalazi krovna kutija dok je sa druge strane nosač skija. Ova opcija je idealna za one kupce koji trebaju puno prostora jer vozilo ima mali prtljažnik i/ili u istom vozilu putuje nekoliko osoba na više dana.

Na Vama je da odlučite da li ćete odabrati nosač skija ili krovnu kutiju, ali svakako odabir ovisi isključivo o Vašim potrebama. Imajte na umu da nosači skija i krovne kutije nisu vezane za model vozila, te u slučaju kupovine novog vozila lagano se mogu prebaciti na novo vozilo.

Na biolab.hr web shopu možete pronaći krovne nosače, krovne kutije i nosače skija.