slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
Generalni Thule distributer
GENERALNI THULE DISTRIBUTER ZA HRVATSKU
♦ PROFESIONALNA PODRŠKA ♦ BESPLATNA MONTAŽA ♦ PRODAJNO MJESTO ♦ POTPUNO THULE JAMSTVO ♦ OSIGURAN SERVIS
Generalni Thule distributer - copy
NARUČI I PREUZMI!
NARUČITE PUTEM WEB SHOPA I ROBA ĆE VAS ČEKATI SPREMNA U POSLOVNICI. DOSTAVA DO TRGOVINE JE BESPLATNA. ROK DOBAVE JE DO 5 RADNIH DANA AKO PROIZVOD NIJE DOSTUPAN U ODABRANOJ TRGOVINI.
Besplatna poštarina
BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE STANDARDNE PAKETE IZNAD 150€
Dostava velikih paketa se naplaćuje 20€ (paketi velikih gabarita ili težine preko 28kg)
Besplatna poštarina Slovenija
BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR SLOVENIJE ZA SVE STANDARDNE PAKETE IZNAD 335€
Dostava velikih paketa se naplaćuje 20€ (paketi velikih gabarita ili težine preko 28kg)
Brza isporuka
BRZA ISPORUKA ZA CJELOKUPNI THULE ASORTIMAN
SVE NARUČENE ARTIKLE ŠALJEMO NAJČEŠĆE UNUTAR 24h (radni dan). OČEKIVANA ISPORUKA UNUTAR HRVATSKE 1-2 RADNA DANA.
Slider akcija
STANDARDNIH 10% WEB SHOP POPUSTA NA SVE ARTIKLE
POPUST SE OBRAČUNAVA I NA AKCIJSKE ARTIKLE TE JE URAČUNAT U KONAČNU CIJENU
previous arrow
next arrow

Kako odabrati dječje sjedalice za bicikl? Koje su razlike i na što treba obratiti pozornost

Dječje sjedalice za bicikl dijele se na prednje i stražnje. Stražnje sjedalice za bicikl se još dijele na one koje se postavljaju na prtljažnik bicikla ili na ramu bicikla.

Kako odabrati dječje sjedalice za bicikl? Koje su razlike i na što treba obratiti pozornost

Prednje dječje sjedalice za bicikl montiraju se na upravljač bicikla, a namijenjene su za djecu do 15 kg. Korištenje ove sjedalice je moguće tek kad je dijete sposobno samostalno i stabilno sjediti. Prednost ove sjedalice je što Vam je dijete pod nadzorom, cijelo vrijeme možete komunicirati s njim, a dijete cijelo vrijeme ima dobru preglednost vožnje. Ovakva sjedalica svakako treba određeni prostor na biciklu pa treba obratiti pozornost koliko je dijete veliko jer imajte na umu da će dijete biti pozicionirano između Vas i upravljača bicikla. Prednje sjedalice su dobar izbor za djecu koja vole spavati u vožnji jer imaju rukohvat na koji mogu nasloniti glavu ili se primiti rukama, a za isti se može kupiti i dodatna mekana obloga. S obzirom da je dijete na prednjoj sjedalici izloženije nego ono na stražnjoj, postoji i vjetrobran koji štiti dijete od naleta vjetra te kukaca.
Thule u svojoj ponudi ima Thule Yepp Mini i Yepp Next Mini prednje sjedalice za bicikl. Obje imaju sigurnosne kopče, sigurnosni pojas u 5 točaka; brzo se mogu otpustiti s bicikala. Imaju podesive remene za ramena te podesive oslonce i trake za noge. Obje sjedalice su izrađene od materijala koji ublažava udarce i lako se čisti. Yepp Next Mini se razlikuje od Yepp Mini jer je iznimno lagana.

Kako odabrati dječje sjedalice za bicikl? Koje su razlike i na što treba obratiti pozornost

Stražnje dječje sjedalice za bicikl mogu se postaviti na postojeći nosač tereta/prtljažnik ili na ramu bicikla. Namijenjene su za djecu do 22 kg, do otprilike 6,7 godina.
Stražnje dječje sjedalice su namijenjene za malo veću djecu, koja su već samostalnija i u potpunosti stabilna prilikom sjedenja. Postavljanje sjedalice na ramu bicikla je brz postupak te se vrlo lako, uz dodatno kupljeni adapter, sjedalica prenosi s bicikla na bicikl. Sjedalice koje idu na prtljažnik bicikla, olakšavaju Vam da cijelo vrijeme imate montiran prtljažnik pa lako bicikl prilagođavate svojim potrebama. Stražnje sjedalice za bicikl imaju jaku konstrukciju i izrađene su od materijala koji je sličan materijalu za izradu kaciga te jamče sigurnost i kvalitetu. Thule u svojoj ponudi ima više stražnjih sjedalica za bicikl; Ride Along, Ride Along Lite, Yepp Nexxt Maxi i Yepp Maxi su one koje se montiraju na ramu bicikla.
Najvažnija prednost Ride Along sjedalica je ta da ima nagibnu funkciju te dijete može udobno spavati tijekom vožnje. Također, Ride Along ima izmjenjivu dvostranu oblogu koja se lako pere. Ride Along i Ride Along Lite sjedalice imaju bočne rukohvate. Yepp Nexxt Maxi i Yepp Maxi su sjedalice koje se montiraju na prtljažnik bicikla.
Sve stražnje sjedalice imaju sigurnosni pojas i kopče, kao i podesive naramenice za visinu djeteta, ugrađeno mačje oko, mogućnost brzog otpuštanja s bicikla, oslonac za noge i trake za stopala. Yepp sjedalice nemaju bočne rukohvate, ali su izrađene od materijala koji ublažava udarce i lako se čisti.

Kako odabrati dječje sjedalice za bicikl? Koje su razlike i na što treba obratiti pozornost

Sve Thule sjedalice sigurne su za vožnju s Vašim djetetom bilo da se radi o prednjem ili stražnjem kraju bicikla. Međusobno se razlikuje po dodatnoj opremi, a svim sjedalicama je zajedničko sigurnost, kvaliteta i dizajn. Odabir sjedalice je na kraju individualni izbor ovisan o vlastitim preferencijama i stilu vožnje biciklom. Bilo koju Thule sjedalicu da odaberete, odabrali ste sigurnost za Vaše dijete i duge godine korištenja sjedalice.

Thule Test Center™ radi na preciznom testiranju svih svojih proizvoda kako biste Vi mogli nesmetano i opušteno uživati u obiteljskim druženjima i avanturama. U skladu s tim, Thule razvija dječje sjedalice vrhunske kvalitete, gdje je sigurnost broj jedan.

Kako odabrati dječje sjedalice za bicikl? Koje su razlike i na što treba obratiti pozornost

Na biolab.hr web shopu ćete pronaći veliki izbor dječjih sjedalica za bicikl. U našim poslovnicama možete pogledati sjedalice za bicikl iz ponude, a za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.