GENERALNI THULE DISTRIBUTER ZA HRVATSKU
♦ PROFESIONALNA PODRŠKA ♦ BESPLATNA MONTAŽA ♦ PRODAJNO MJESTO ♦ POTPUNO THULE JAMSTVO ♦ OSIGURAN SERVIS
NARUČI I PREUZMI!
NARUČITE PUTEM WEB SHOPA I ROBA ĆE VAS ČEKATI SPREMNA U POSLOVNICI. DOSTAVA DO TRGOVINE JE BESPLATNA. ROK DOBAVE JE DO 5 RADNIH DANA AKO PROIZVOD NIJE DOSTUPAN U ODABRANOJ TRGOVINI.
BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 1000KN
BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR SLOVENIJE ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 2500KN (~335€)
BRZA ISPORUKA ZA CJELOKUPNI THULE ASORTIMAN
SVE NARUČENE ARTIKLE ŠALJEMO NAJČEŠĆE UNUTAR 24h (radni dan). OČEKIVANA ISPORUKA UNUTAR HRVATSKE 1-2 RADNA DANA.
STANDARDNIH 10% WEB SHOP POPUSTA NA SVE ARTIKLE
POPUST SE OBRAČUNAVA I NA AKCIJSKE ARTIKLE TE JE URAČUNAT U KONAČNU CIJENU
previous arrow
next arrow
Slider

slider-najnize-cijene-5

S nižom ponudom koju ste dobili pošaljite nam na email [email protected] kako bi mogli provjeriti valjanost iste te mogli napraviti našu ponudu i provjeriti dostupnost artikala. Ponuda ne smije biti starija od 7 dana.

Usporedba cijena je moguća samo ako su cijene objavljene na Hrvatskim stranicama. Za strane stranice nismo u mogućnosti garantirati najniže cijene zbog tečajnih razlika/poreza.

Usporedba cijena se odnosi isključivo za ovlaštene Thule prodavatelje. Popis svih ovlaštenih Thule prodavatelja možete pogledati ovdje. Za prodavatelje koji nisu odobreni od strane Thule i kao takvi nisu ovlašteni Thule prodavatelji, ne možemo garantirati najnižu cijenu.

Usporedba cijena se ne odnosi na kupce koji imaju posebne uvjete/popuste na određenim stranicama (posebni članski popusti, kuponi za vjernost i slično) koji nisu dostupni široj javnosti.
Isto tako ukoliko se radi o posebnim popustima (rasprodaja zaliha/čišćenje skladišta, roba koja nije dostupna odmah…) ponuditi ćemo našu najbolju ponudu kako bi izgradili što bolju suradnju.

Ponudu koju ste poslali mora biti vjerodostojna. Isto tako ukoliko se ponuda nalazi na web shopu cijena artikla na web stranici mora odgovarati cijeni s ponude.