slider-akcija
BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 1000KN
slider-akcija
BRZA ISPORUKA ZA CJELOKUPNI THULE ASORTIMAN
SVE NARUČENE ARTIKLE ŠALJEMO NAJČEŠĆE UNUTAR 24h (radni dan). OČEKIVANA ISPORUKA 1-2 RADNA DANA.
STANDARDNIH 10% WEB SHOP POPUSTA NA SVE ARTIKLE
POPUST SE OBRAČUNAVA I NA AKCIJSKE ARTIKLE TE JE URAČUNAT U KONAČNU CIJENU
previous arrow
next arrow
Slider

slider-najnize-cijene-5

Cijene Thule proizvoda u Hrvatskoj su ujednačene/harmonizirane kod svih ovlaštenih Thule dilera te ako postoji niža cijena mi jamčimo nižu cijenu!

S nižom ponudom koju ste dobili pošaljite nam na email [email protected] kako bi mogli provjeriti valjanost iste te mogli napraviti našu ponudu i provjeriti dostupnost artikala. Ponuda ne smije biti starija od 7 dana.

Usporedba cijena je moguća samo ako su cijene objavljene na Hrvatskim stranicama. Za strane stranice nismo u mogućnosti garantirati najniže cijene zbog tečajnih razlika.

Usporedba cijena se ne odnosi na kupce koji imaju posebne uvjete/popuste na određenim stranicama (posebni članski popusti, kuponi za vjernost i slično) koji nisu dostupni široj javnosti.
Isto tako ukoliko se radi o posebnim popustima (rasprodaja zaliha/čišćenje skladišta, roba koja nije dostupna odmah…) ponuditi ćemo našu najbolju ponudu kako bi izgradili što bolju suradnju.

Ponudu koju ste poslali mora biti vjerodostojna. Isto tako ukoliko se ponuda nalazi na web shopu cijena artikla na web stranici mora odgovarati cijeni s ponude.